epatieteilijat

Iltalehti niittasi presidenttiä nenään

  • Presidentti Niinistö on asemoitu Iltalehden sivulle lehden keskisaumaan - ja lehden selästäkin käsin on presidentin nenään niitattu. Tuplamunaus.
    Presidentti Niinistö on asemoitu Iltalehden sivulle lehden keskisaumaan - ja lehden selästäkin käsin on presidentin nenään niitattu. Tuplamunaus.

Iltalehti 23.10. julkaisi aukeamalla 14/15 presidentti Niinistöstä kuvan, jossa presidentin naama oli asemoitu suoraan aukeaman keskisaumaan vastoin järkeviä sivuntaitto-ohjeita. Niinistön vasemmassa silmässä oli sattumoisin samana päivänä (tänään) uutisoitu pintasuonien verenpurkauma (sugillaatio) silmäoperaation jälkeen ja silmä on nyt huomiota herättävän punainen. Sugillaatio paranee ennusteiden mukaan onneksi varsin todennäköisesti muutamassa viikossa.

Iltalehden aukeamasta pistää ulos presidentin nenästä myös lehden nitomiseen käytetty niitin kärki. Siksi nenä näyttää kuvassa kummalliselta.

Valitettava tuplamunaus, mutta tekeville sattuu. Kuitenkaan presidenttiä ei pitäisi lehdessä niitata nenään – ei ainakaan lehden uutisaukeaman takapuolelta käsin.

Havainnon on tehnyt Suomen Epätieteellisen Seuran mediaskanneri, jossa on erinäisiä säädettäviä komponentteja.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset