epatieteilijat

Älyruoka ei lihota !

Liikalihavuudesta pääsee eroon älyruuan avulla - vielä visio:

Ihmiset syövät suussasulavia ruokia ja nauttivat makoisia juomia, mutta jotkut lihovat vähitellen muodottomiksi. Teknologia kehittyy älyttömän nopeasti ja viimeistään about kohta keksitään varmaankin älyruoka, jota voi ahmia älyttömästi. Tämä ruoka ei pakkaudu pakaroihin tai anaboliseen keskivartaloon. Älyruoka jättää ihmiskehoon vain sen verran kaloreita, joita ihminen tarvitsee. Loput ruokajäämät osaavat ruuan sekaan jauhettujen ja ripoteltujen mauttomien mikro(ro)bottien avulla kokkeloitua suolessa ja poistua anuksen kautta mitä pikimmin pois kehosta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän jaanapaju kuva
Jaana Paju

Älyruoan tilaaja on täällä ihan valmiina.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Kerkesit ketkele sanoa lyhyemmin!

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Anaboolinen keskivartalo on laajentunut melkoisesti näiden muutaman kuukauden aikana kun olen tätä älyviihdettä harrastanut enemmän kuin parasta olisi ja pakarat kestäisi.
Sen huomasin kun puin tänään päälleni paidan,joka ennen oli väljä. Huomenna ei ehkä enää farkkujen nappi mene kiinni.

Käyttäjän epatieteilijat kuva
Jaakko Koskinen

Keksintö on varmaan hyvä, koska ensimmäinen potentiaalinen asiakaskin löytyi nopeasti. Nyt toivottavasti moni muukin innostuu, niin että älyruokaa alkaa pursuilla joka marketissa.

Myös koirille voisi valmistaa älyruokaa, koska kaikki ihmiset eivät jaksa juoksuttaa koiriaan hoikiksi, koska koirillakin on valtaisa ruokahalu. Siksi koirapuistoissa lyllertää onnettoman lihavia koiria. Se säälittää minua eläinystävänä perin runsaasti. Jos koirille syötettäisiin älyruokaa, niin ainoa kustannuserä olisi se, että kakkapussien koko pitäisi olla numeroa suurempi kuin nykyään on - koska kakkoja putkahtaa nurtsille entistä enemmän, mutta tämä on eläimen onni. Norja eläin on näet pulskaa eläintä virkumpi seuralainen.

Käyttäjän JyrkiParkkinen kuva
Jyrki Parkkinen

Oletko ollenkaan ajatellut älyruokaylijäämän käyttöä nälkäänäkevien ruokkimiseksi? Vain meneekö se kaikki hukkaan?

Käyttäjän epatieteilijat kuva
Jaakko Koskinen

Ehkä. Jos älyruoka alkaisikin oksettaa, niin ihminen ei söisi sitä liikaa. Eikä sitten ostaisi ruokaa älyttömästi. Söisi vaan sen verran, kun elimistö vetää. Silloin jäisi ruokaa nälkäisemmillekin. Ehkä.

Käyttäjän epatieteilijat kuva
Jaakko Koskinen

Kimppakyyti pitsan kanssa kannattaa ja ei kulu taksilta suotta pensaa tai kerosiinia:

Pikkutunneilla jos on taksijono pitkä tai ei saa taksia puhelimella, niin pizzeriasta voi löytyä apu. Menet vaan pitseriaan ja kysyt että voiko pitsan tilata kotiinkuljetuksella. Useimmiten sellaisen tilauksen voi tehdä. Sitten kun pitsa on valmis niin sano pitsamiehelle, että kotona ei ole ketään ja että haluat olla kotona, kun pitsa toimitetaan ovelle. Pääset silloin varmasti kotiin pitsan kuljettajan kyydissä kolmen euron pitsan kotiinkuljetusmaksulla voidaksesi ottaa kotiovellasi pitsan vastaan.

Siistiä!