epatieteilijat

Kuinka ostaa elävä hevonen ruokakaupasta - tässä ratkaisu!

Olen joskus ajatellut, että ostaisin hevosen. Hevoset ovat kuitenkin aika kalliita. Sitä paitsi ne syövät ahnaasti heinää, jota minulla ei ole kotona.

Muljahti kuitenkin mieleeni, että saattaisiko ruokatiskejä vähittäismyymälöissä tuoreuttaa niin että ihminen voisi ostaa lihapaketin siasta sellaisen paketin, jossa ei olisi mitään - ei edes hevosen lihaa. Paketti olisi siis tyhjää pullollaan, mutta paketti maksaisi vaikkapa 50 euroa.

Kun ihminen olisi sitten näitä paketteja ostanut melkein koko ikänsä kaupasta, niin saisi jonakin päivänä kokonaisen elävän hevosen, joka odottaisi häntä kaupan kassalla. Kaupan päälle tulisi läjä tuoretta lantaa, joka sijaitsisi lattialla. Sen saisi asiakas kaapia kassiinsa, jos tohtisi.

Nykyisen tietotekniikan ja kauppojen monenlaisten korttien avulla tämä olisi varmaan helposti hoidettavissa.

Tietenkin hevosesta unelmoivan asiakkaan tulisi mielestäni päästä välillä ponilla ratsastamaan, jotta tavoite hevosesta pysyy kirkkaana mielessä. Jos asiakas näet luovuttaisi kesken kampanjan, niin hän voisi toivottavasti saada vähittäismyymälästä alamittaisen ponin ja talutusnarun. Omaksi tai lainaksi.

Silloin ei jäisi asiakkaalle paha mieli.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän seppaeo kuva
Oskari Seppänen

Miksi minulle tuli tästä mieleen eläkejärjestelmämme?

Käyttäjän epatieteilijat kuva
Jaakko Koskinen

Ajattelet kauaskantoisesti. Kaupan kassalta menee kuitenkin usein paljon aikaa lotto- yms. kuponkejen kanssa ja alle 30-vuotiaitten savukkeidenostajien paperien kyselemiseen. Siihen ei oikein enää mahdu varmaan eläkesysteemien hoitaminen. Ehkä pienellä säädöllä kuitenkin ehkä voisi: aina kun ihmiset menisivät kauppaan, niin olisi sisäänpääsymaksu 10 euroa ja aina kun kassalla olisi eläkeläinen, niin sille jaettaisiin ruokaostoksista ylijäävä raha seteleinä. Tai jotain.