epatieteilijat

Trioksirinukleinihappo - TNA - pelastaako kolmoiskierre maailman

Deoksidiribonukleinihappo DNA-kaksoiskierre yrittää varmistaa itseään, mutta silti syntyy perimävirheitä eli mutaatioita. Tribodeodoranttinulkeinihappo olisi parempi keksintö: olisi kolminkertainen varmistus tai ainakin edes jotain toivoa, että madoilla ei ole toivoa kehittyä ihmiskunnaksi.

Jättikö Jumala siis aivan kaiken sattuman varaan? Eihän hänellä voinut olla miljardeja vuosia sitten niin tarkkaa taskulaskintakaan, että kaikkien maailmankappaleiden radat olisi miljooniksi vuosiksi etukäteen osannut ennustaa puhumattakaan mustien aukkojen takana syntyvistä uusista maailmoista. Sitä paitsi jos olisi ollut niin tehokas taskulaskin, niin se olisi täyttänyt koko maailmankaikkeuden – koska silloin se olisi toiminut radioputkilla tai millä lie ja olisi ollut järjettömän suuri.

Pohdin oikeastaan vaan sitä , että jos joku älyäisi keksiä TNA-kierteen, jossa on siis trioksinukleinhappo, niin silloin voisimme ehkä pysyä itsenämme hamaan maailman tappiin saakka. Olisimme ikään kuin kolmas osa kierteestä, joka huolehtisi, ettei maan matonenkaan miksikään enää muuttuisi. Jos moinen keksintö olisi keksitty, niin olisimme kai matoja – jos keksintö toimisi.

En haluaisi hypätä Jumalan housuihin, koska ne ovat niin isot että niissä on myös jumalattoman isot taskut – joihin mahtuisi miljardeja vuosia sitten kehitetty taskulaskinkin mennen tullen ja jos niissä olisi henkselit, niin ulottuisivat nekin ainakin Ahvenanmaalle saakka tai jopa Ruotsiin saakka. Ja mitähän siitäkin sitten olisi kehkeytynyt, jos hekselit olisivat katkenneet kesken kuninkaallisten häiden?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän seppaeo kuva
Oskari Seppänen

Valitettavasti juon vapaapäivän aamuteitä (partitiivi), olisi pelastanut työaamun.

Käyttäjän JyrkiParkkinen kuva
Jyrki Parkkinen

Joissakin mailapeleissä tunnetaan kaksoiskierre kuten yhdistelmä sivu- ja alakierteestä mutta kolmoiskierre olisi kova juttu. Katso esim. www.padel.fi. Voi olla, että sellainen onnistuisi TNA-kierteiseltä oliolta, joka ei varmaan alentuisi kutsumaan itseään ihmiseksi.

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset