epatieteilijat

Ilta-Sanomien Mustanaamio-sarjakuva rupeaa kismittämään

Iltapäivälehtiä on kaksi - Iltalehti ja Ilta-Sanomat.

Kun Iltalehteä lukee, niin noin kymmenen sivua ennen loppua alkaa lehden sisältö muuttua mainosmössöksi ja lukija alkaa luultavasti herpaantua ja sitten lukija pistää lehden kohta syrjään. Ilta-Sanomien kyllästymispiste loppuu oman kokemukseni mukaan Mustanaamio-sarjakuvaan.

Ilta-Sanomat hehkuttaa, että kokonainen Mustanaamio-sivu sivu ilmestyy joka päivä. Ketä mustavalkoinen Mustis puhuttelee - se olisi mukava kuulla. Olisiko jopa moni Ilta-Sanomien lukija koukuttanut itsensä Mustikseen. Ei tunnu uskottavalta, mutta voin olla toki pahasti väärässä.

Voihan Suomessa toki olla hartaita mustisfaneja.

Jos ostan Ilta-Sanomat noin 300 kertaa vuodessa, enkä koskaan lue Mustanaamiota, niin tämä seikka alkaa ärsyttää. Maksan turhaan Mustanaamioista 300 kertaa, vaikka en Mustista ikinä lue.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän JyrkiParkkinen kuva
Jyrki Parkkinen

Opettele lukemaan, vaatii pienen harjaantumisen ja, ennenkuin huomaatkaan, olet koukussa!

Käyttäjän epatieteilijat kuva
Jaakko Koskinen

Niin. Kun osaa sitten lukea, niin mihin se johtaakaan?

Käyttäjän JyrkiParkkinen kuva
Jyrki Parkkinen

Siihen, että oppii tykkäämään Mustanaamiosta. Onhan se jo osa mennyttä kulttuuria, jota pitää suosia, jos ei muuten niin peukuttamalla.

Käyttäjän epatieteilijat kuva
Jaakko Koskinen

Tarsanin Jane oli mustis, mutta hän mietti, että pitikö nyt kaikki saada heti kerralla. Olisi mukava, jos Ilta-Sanomat voisi tilata vuodeksi etukäteen ilman Mustista. Sillon säästyisi energiaa tai ainakin jotain.

Martti Kovala

Jäin Mustanaamiokoukkuun -49, kun opin lukemaan. Nyt se on hyvä syy ottaa virkistävä kymmenen kilometrin pyörälenkki Oulun pääkirjaston lukusaliin.
Niin... Tarzanin Jane oli mustis???...Oletko nähnyt unta?