epatieteilijat

Nyt rokataan ja Tiptappia laulamme joulukuorossa

  • Joulukuun kuvassa rokataan Studio Camera / Aija Lehtonen
    Joulukuun kuvassa rokataan Studio Camera / Aija Lehtonen

Ovat mayat enustaneet että maailman tappi tulee 21.12.2012, mutta ei se tule. Mayakalemtereissa on vain joku kummallinen 400 vuoden sykli. Ihan niin kuin meillä on uusi vuosi kun se vaihtuu.

Epätieteilijät ovat epähuomiossa selvittäneet, että maailman tappi ei tule vastaan ihan lähiaikoina. Epätieteilijät nukkuvatkin yönsä rauhassa ja kääntelevät almanakan lehtiään ainakin tämän vuoden loppuun saakka. Toki voi joku meteori mätkähtää maahan ja siitä saattaa syntyä älynmölö. Jos meteori on vaikka muutaman kilsan kokoinen ja tipahtaisi samaan reikään kuin mihin iso meteori tipahti ja missä on Florida ja Jukatanin niemimaa, niin hirmuliskot kuolisivat taas. Nyt ei ole onneksi hirmuliskoja jotka kuolisivat tai mitään.

Me ihmiset olemme selvinneet kaikista mullistuksista. Suomen Epätieteellinen Seura rupeaa kohta tutkimaan, että miksi tai miten me ihmiset olemme selviyttyneet. Tutkimuskaavakkeessa on yksi kysymys, johon voi laittaa rastin ruutuun. Vastaathan sinäkin!

Tiptappia Epätieteilijät nyt laulavat oheisessa kuvassa ja tauolla  rokkarit syövät hernaria

Kun kitara soi ja kun meillä on Marshall-vahvistin ja siinä nupit aivan kaakossa, niin korvat soi vielä tunti treenien jälkeen (venäläisittään Korbatshov).

Kuvassa soittaa Suomen Epätieteellisen Seuran kvintetti. Kaksi jäsentä pinnaa treeneistä. Menossa on Eduardo Mozzarellan säveltämä menuetti, jonka nimi on Juustoa kullekin.

Kappaleen nimeen ei kätkeydy mitään sanamuunnosta tai jotain.

Musiikkia on tietenkin vaikea hahmottaa still-kuvan avulla, mutta jos on mielikuvitusta niin kuvankin saa soimaan.

Jouluna lauletaan yhteen ääneen sitä ja tätä. Toivon, että tapailet tiptappia hyvissä ajoin ennen joulua. Voit myös heti laulahtaa.

Tiptappi on maalari-ja tapettimestarin lempikappale. Tapettimestari syö jouluna silliä.

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Veikko Vitikainen

Jos Epätieteilijät meteorikatastrofin seurauksena kuolisivat sukupuuttoon koko kvintetti, niin se olisi harmi, koska kamppailu tieteitä vastaan saisi ikävän lopun. Todellakin tapettimestari syö Jouluna silliä ja kyytipojaksi kulautta liisteriä päälle. Maalari taas juo kaikki tärpätit ja nuolee vielä pensselitkin.

Käyttäjän epatieteilijat kuva
Jaakko Koskinen

No ihan oikein meni. Ihminen älysi.

Käyttäjän epatieteilijat kuva
Jaakko Koskinen

Ai niin ... tuo pensselin nuoleminen oli kyllä ihan ektsraa. Siitä pitäisi luovuttaa keksijälle papukaijamerkki tai ainakin jotain.

Veikko Vitikainen

Luovuttakaa vaikka jotakin epätieteelistä palkinnoksi. Sovitaan että seuraavan Jaakonpäivän kylmä kivi toimitetaan minulle postissa kirjeitse -273 asteisena koska minulla on pakastin rikki.

Käyttäjän epatieteilijat kuva
Jaakko Koskinen

Takuuvarma palkinto on se maailman tappi. Se kuka palkinnot jakaa ja ottaa vastaan on aika epäselvä. Sitä tutkimme gyroskoopilla tai jollakin käsin.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Ei ole tieteellistä näyttöä siitä, että maailma loppuu vuonna 2012, eli miksi se kiinnostaa epätiedettä? Sehän on epätiedettä.

Veikko Vitikainen

Epätieteiden edistämisessä ja tieteiden vastustamisessa epätieteilijoille pitäsi loihtia epätieteiden Nobelpalkinto -1000000 €. Tietenkin sillä ehdolla että palkinto noudetaan ennen maailman loppua.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Kuka hyvänsä olisi tyytyväinen jos ennen maailmanloppua tuo summa noudettaisiin heidän tilitään.

Käyttäjän epatieteilijat kuva
Jaakko Koskinen

Ihminen on aika pinkeä ja sillon hän pohtii erilaisia asioita. Kun oikein puristaa päästä, niin kaikenlaisia kysymyksiä muljahtaa päähän. Arvostan sitä, että en osaa vastata.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

- Arvostan sitä, että en osaa vastata.

Minä en arvosta, mutta olen samaa mieltä. Hih!

Käyttäjän epatieteilijat kuva
Jaakko Koskinen

Arvostan paljon ihmistä, joka ei osaa vastata mitään. Siitä voisi alkaa puhumattomuuden kulttuuri (joka ei koske ollenkaan kyllä teikäläistä). Osuit asian ytimeen, jota nyt Suomen Epätieteellinen Seura alkaa heti tutkia.

Tutkimusaihio on siis jotain että: "PUHUMATTOMUUDEN KULTTUURI - Miksi puhua jos kukaan ei vastaa". Ja samma på melkein Lingua Latina: "Orato eller nix".

Veikko Vitikainen

Koska Epätieteilijoillä on tuo Kvintetti-bändi jossa on epämääräinen joukko epämuusikoita, niin suosittelisin että näin Jouluaikaan hakeutuisitte kirkkojen ulkopuolelle ja alkaisitte sovittamaan uusia epäjoululauluja. Ja konsertin voisi markkinoida RUMIMMAT JOULULAULUT-nimellä.

"Suomen Epätieteellinen Seura rupeaa kohta tutkimaan, että miksi tai miten me ihmiset olemme selviyttyneet. Tutkimuskaavakkeessa on yksi kysymys."

Kyselyssä on liikaa kysymyksiä, ja siksi en osaa valita mihin vastata.

Käyttäjän epatieteilijat kuva
Jaakko Koskinen

Kirjoitus hävisi blogista, mutta en tiedä miksi.

Käyttäjän epatieteilijat kuva
Jaakko Koskinen

Ai joo. Sehän hävisi tänne viihteen puolelle. Nyt itsekin sen löysin.

Apropoo, nyt kirjoitan aiheen sivusta, mutta asia on tärkeä:

Heräsin aamulla, niin kuin yleensä teen.

Kännykkä oli kateissa ja mietin mistä sen löytäisin.

Puhelin hukkuu minulla sohvan poimuiin tai milloin minnekin.

Nyt äkkäsin että jos voisin itselleni soittaa, niin pitäisi olla toinen kännykkä niin se ensimmäinen löytyisi joutuin. Minulla on kuitenkin vain yksi kännykkä.

Niinpä menin nettiin ja ostin sieltä käsin kolmella eurolla 20 tekstiviestiä ja lähetin sitten itselleni puhelimeeni tekstiviestin ja niinpä pian piippasi ja puhelin löytyi.

Maksoi 0,15 euroa ja 19k ertaa voin hukata puhelimen ostamatta netistä lisää tekstiviestejä.